Warning: include() [function.include]: Filename cannot be empty in /var/www/lonelindorff.com/public_html/index.php on line 807

Warning: include() [function.include]: Failed opening '' for inclusion (include_path='.') in /var/www/lonelindorff.com/public_html/index.php on line 807

”Et langtidsholdbart muntert liv i kunsten”

- om billedkunst, og den skabende proces.

Lone Lindorff er uddannet skuespiller i England. Har arbejdet med film, TV, radio og teater, som skuespiller, instruktør, og dramatiker. Samt skrevet børnebøger.
De sidste 25 år har hun malet og udstillet sine billeder i Danmark og andre steder i verden.

Hun er født ind i en stor familie af udøvende kunstnere. Og har oplevet kunstneres identitetsstræben, efter 2. verdenskrig, gennem ungdomsoprøret og under højkonjunkturen i 90´erne.

I foredraget fortæller hun om kunstens mange ansigter. Om sit arbejde og erfaringer som maler, skuespiller og forfatter. Et liv med viljen som drivkraft. Et liv, med op og nedture, utraditionelle løsninger og gratis glæder, som bestemt ikke er blevet kedeligere med årene.

Respekten og glæden ved kunstnerisk arbejde, har Lone Lindorff gennem sin opdragelse og opvækst, i en stor familie, der evnede at skabe sig et indholdsrigt liv som kunstnere.
Lones mor, Bodil Lindorff arbejdede hele sit lange liv ved teatret. ”Hun var den fineste rollemodel, man kunne ønske sig! ”

Lone holder foredrag på højskoler, biblioteker, i ældreklubber, kunstforeninger, i atelieret, og andre steder hvor kulturen bliver formidlet.

SE FLYER HER...


Foredrag
KLIK HER for at hente flyer! KLIK HER for at hente flyer!